Handelsbetingelser

Levering

Pakker sendes med GLS eller PostNord. Aktuel leveringspris af din ordre, oplyses du om under din bestilling. Enkelte varer kan falder udenfor standardtakster. Det gælder særligt tunge, store eller kostbare forsendelser. Vi sender fragtfrit ordre over kr 600 kr og på mindre ordre kan du altid spare forsendelsen ved at afhente ordren i sadelbussen. Følg os på Facebook, for at se den daglige rute, men husk altid at ringe eller skrive på forhånd, hvis du ønsker denne løsning.

Vi gør opmærksom på, at varer til lande udenfor Danmark bliver pålagt gældende fragt, kontakt os evt for info. Varer til ikke-EU lande bliver pålagt fortoldning. Dette vil blive opkrævet særskilt når ordren er afgivet.

Ekspedition

For langt de fleste varer bestilt på nobleride.dk er leveringstiden 2-5 hverdage. Skulle En vare være i restordre, fremsendes besked via e-mail, eller du kontaktes pr. telefon hurtigst muligt. 

Alle priser på nobleride.dk er anført i DKK inkl. moms. Alle priser er dagspriser og de opdateres løbende.

Der tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Betaling

nobleride.dk kan du gebyrfrit betale med følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Visa Electron og American Express.

Du kan også vælge at betale ved bankoverførsel til Nordea reg. 2150 kontonr.: 8981919468 eller via MobilePay på butiksnr. 29113


Permalink: Leveringspolitik

Returpolitik

14 dages fuld returret og bytteret fra den dag varerne modtages. Er der tale om varer med tryk eller specialfremstillede varer, bortfalder returretten.

Varerne byttes ved at sende dem retur til Noble Ride. Varen skal leveres tilbage i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelse. Den enkelte vare skal tilbageleveres i originalemballage. Originalemballage er en væsentlig del af varens værdi og er dermed afgørende for, om vi kan videresælge varen som ny. 

Du kan let påbegynde din retur via vores returportal

Returporto betales altid af kunden. 
Ved returnering af en vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges eller medbringes. 

Købet kan fortrydes ved nægtelse af modtagelse eller returneres til adressen indenfor 14 dage fra din modtagelse:

Noble Ride
v/ Tine Søderlund Philipsen
Folehavevej 19 st. th
2970 Hørsholm

CVR Nr. 36232633

Udover ovenstående betingelser er forbrugeraftaleloven gældende.

Reklamation

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Reklamationer fremsendes ligeledes til ovenstående adresse.

Noble Ride
v/ Tine Søderlund Philipsen
Folehavevej 19 st. th
2970 Hørsholm 

CVR Nr. 36232633 

Telefon +45 2970 2027

E-mail info@nobleride.dk


Permalink: Juridisk meddelelse

Oversigt
Dette website drives af Noble Ride. Igennem sitet benytter vi termerne "vi", "os" og "vores" til at referere til Noble Ride. Noble Ride stiller dette website, inklusiv alle oplysninger, værktøjer og services tilgængeligt fra dette site til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og notitser, der er angivet her.

Ved at besøge vores website og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og/eller tilgængelig ved hyperlink. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusiv men ikke begrænset til brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse Servicevilkår nøje, inden du åbner eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke tilgå hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den aktuelle butik, skal også være underlagt Servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og/eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter annoncering af eventuelle ændringer indebærer accept af disse ændringer.

Vores butik er hosted hos Shopify Inc. De leverer os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.


Afsnit 1 - Online Butiksvilkår
Ved at acceptere disse Servicevilkår repræsenterer du, at du i det mindste er myndig af alder i din stat eller bopæl, eller at du er myndig af alder i din bopælsstat eller bopæl, og du har givet os dit samtykke fra din myndige værge at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, ej heller må du i brugen af Tjenesten, overtræde love i din jurisdiktion (herunder men ikke begrænset til ophavsretslove).
Du må ikke overføre worms eller vira eller nogen destruktiv kode.
Et brud eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Afsnit 2 - Almindelige betingelser
Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver af enhver grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusiv kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk.
Du accepterer, ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brugen af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på hjemmesiden, som tjenesten leveres til, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.


Afsnit 3 - Nøjagtighed, fuldkommenhed og tidsløs informationsformidling
Vi er ikke ansvarlige, i det tilfælde at oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at høre primære, mere præcise, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information, om nødvendigt, er ikke aktuelt og er kun til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at holde øje med ændringer af vores hjemmeside.


Afsnit 4 - Ændring af service og priser
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.


Afsnit 5 - Produkter (varer) eller tjenester (ydelser) (hvis relevant)
Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kun genstand for retur eller udveksling i henhold til vores Handelsbetingelser.
Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af en hvilken som helst farve bliver nøjagtig.
Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at ophøre ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldig, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller erhvervet af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten bliver rettet.


Afsnit 6 - Nøjagtighed af betalings og regnskabsoplysninger
Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give besked til dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på det tidspunkt, bestillingen blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores eget skøn, synes at være placeret af forhandlere, genforhandlere eller distributører.

Du accepterer at levere aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der er foretaget i vores butik. Du accepterer øjeblikkeligt at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, bedes du gennemse vores handelsbetingelser.


Afsnit 7 - Yderligere værktøjer
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input til.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som det er" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen påtegning. Vi er ikke ansvarlige over for eller relateret til Deres brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på egen risiko og i skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkendt vilkårene for, hvilke værktøjer der leveres af den relevante tredjepartsleverandør.
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester skal også være underlagt disse Servicevilkår.


Afsnit 8 - Tredjepartlinks
Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Service, kan omfatte materialer fra tredjepart.
Tredjepartslinks på dette websted kan henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websites eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i enhver transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.


Afsnit 9 - Brugerbemærkninger, feedback og andre indledninger
Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indlæg (f.eks. Konkurrenceregister) eller uden en anmodning fra os, sender kreative ideer, forslag, planer eller andre materialer, enten online, via e-mail, via post eller på anden måde (kollektivt 'kommentarer') accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende eventuelle kommentarer, som du sender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at opretholde eventuelle bemærkninger i tillid; (2) at betale erstatning for eventuelle bemærkninger eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.
Vi må, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi bestemmer efter vores eget skøn, være ulovlige, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografiske, uanstændige eller på anden måde uhensigtsmæssige eller krænker nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse Servicevilkår.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts ret, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du er desuden enig i, at dine kommentarer ikke indeholder injurisk eller ellers ulovligt, misbrug eller uanstændigt materiale eller indeholder nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​tjenesten eller en relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter om oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du laver og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet, ej heller formodet, ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.


Afsnit 10 - Personlige oplysninger
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. Se vores privatlivspolitik.


Afsnit 11 - Fejl, unøjagtigheder od udeladelser
Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, forsendelsestider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette op på eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (herunder efter at du har indsendt din ordre).
Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, medmindre det kræves i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, bør antages at angive, at al information i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.


Afsnit 12 - Forbudt brug
Ud over andre forbud som angivet i Servicevilkårene, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) for ethvert ulovligt formål (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bedømme, forfalske, forvirre, skræmme eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere virus eller anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​tjenesten eller af en relateret hjemmeside, andre websteder eller internettet (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl eller scrape; (j) for ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige Deres brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af ​​de forbudte anvendelser.


Afsnit 13 - Garantideklarationer; ansvarsbegrænsning
Vi garanterer ikke, garanterer, at din brug af vores service bliver uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er korrekte eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du er helt enig i, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle de produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, er (medmindre andet udtrykkeligt er angivet af os) leveret "som det er" og "som fremsat" til din brug uden nogen form for repræsentation, garantier eller vilkår af nogen art, enten udtrykke eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-overtrædelse.
På ingen måder skal Noble Ride, vores ejer(e), vores direktører, embedsmænd, ansatte, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteydere eller licensgivere være ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffe, særlige eller Konsekvensskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabt opsparing, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skadeserstatning, uanset om de er baseret på kontrakt, tort (herunder forsømmelighed), strengt ansvar eller på anden måde, der skyldes din brug af nogen af ​​de tjenester eller produkter, der er anskaffet ved brug af tjenesten eller for andre krav, der på nogen måde relaterer sig til din brug af tjenesten eller et hvilket som helst produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller forsømmelser i ethvert indhold eller enhver tab eller skader af enhver art som følge af brugen af ​​tjenesten eller noget indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selv om de blev underrettet om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.


Afsnit 14 - Skadesløsholdelse
Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Noble Ride og vores moderselskaber, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller fordring, herunder rimelige advokatgebyrer foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse Servicevilkår eller de dokumenter, som de indarbejder ved reference, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.


Afsnit 15 - Håndhævelse
I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse Servicevilkår er fastslået at være ulovlig, ugyldig eller uhåndhævelig, skal denne bestemmelse alligevel håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og den uhåndhævede del anses for at være adskilt fra disse Vilkår for Tjenesten skal ikke berøre gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser.


Afsnit 16 - Opsigelse
Parternes forpligtelser og passiver før afslutningsdatoen overlever opsigelsen af denne aftale til alle formål.
Disse Servicevilkår er effektive, medmindre og indtil opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse Servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores Services, eller når du ophører med at bruge vores websted.
Hvis du efter vores eget skøn mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har mislykkedes, at efterkomme vilkår eller bestemmelser i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb, der opkræves til og med dato for opsigelse og / eller kan derfor benægte dig adgang til vores Services (eller en del heraf).


Afsnit 17 - Hele aftalen
Manglende evne til at udøve eller håndhæve enhver ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår må ikke udgøre en ophævelse af en sådan ret eller bestemmelse.
Disse Servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, som er indsendt af os på denne side eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten og erstatter eventuelle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag , enten mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).
Eventuelle tvetydigheder i fortolkningen af disse Servicevilkår må ikke fortolkes mod den udarbejdende part.

Afsnit 18 - Lovgivning
Disse Servicevilkår og eventuelle særskilte aftaler, hvorved vi leverer Deres Services, skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med gældende lovgivning hos Noble Ride v/ Tine Søderlund Philipsen, Folehavevej 19 st. th, 2970 Hørsholm


Afsnit 19 - Ændringer til servicevilkår
Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at jævnligt kontrollere vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår indebærer accept af disse ændringer.


Afsnit 20 - Kontaktinformation
Spørgsmål om Servicevilkårene skal sendes til os på info@nobleride.dk


Permalink: Servicevilkår

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan din personlige data indsamles, benyttes og deles når du besøger eller foretager et køb fra nobleride.dk (websitet).

Personlig data vi indsamler
Når du besøger websitet, indsamler vi automatisk visse oplysninger omkring din enhed, inklusiv oplysninger om din web browser, IP adresse, tidszone og visse af de cookies der er installeret på din enhed. Yderligere, når du benytter websistet, indsamler vi oplysninger omkring de individuelle sider og produkter som du ser, hvilke websites eller søgeord der har henvist dig til websitet, og oplysninger omkring hvordan du interagerer med websitet. Vi refererer til disse automatisk-indsamlede oplysninger som "Enhedsoplysninger".

Vi indsamler Enhedsoplysninger ved hjælp af følgende teknologier:
- “Cookies” små data-filer der er placeret på din enhed eller computer og inkluderer oftest en anonym unik identifikation. For flere oplysninger om cookies, samt hvordan du deaktiverer cookies, besøg http://www.allaboutcookies.org.
- “Log filer” følger handlinger der foregår op websitet, og indsamler data herunder din IP adresse, browsertype, Internet service udbyder, henvisnings/afslutnings sider, og dato/tidsmærker.
- “Web beacons”, “tags”, og “pixels” er elektroniske filer der benyttes til at optage oplysninger omkring din færden på websitet.

Yderligere når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb igennem websitet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, faktureringsadresse, betalingsoplysninger (inklusiv betalingskortnumre), email adresse, og telefonnummer. Vi refererer til disse oplysninger som “Ordreoplysninger”.

Når vi taler om "Personligeoplysninger" i denne privatlivspolitik, taler vi om både Enhedsoplysninger og Ordreoplysninger.

Hvordan benytter vi dine personlige oplysninger
Vi benytter Ordreoplysninger som vi indsamler generelt til at gennemfører ordrer der placeres via websitet (herunder at behandle dine betalingsoplysninger, arrangere levering, og til at kunne udstede faktura og/eller ordrebekræftelser). Yderligere, benytter vi disse oplysninger til at:
- Komme i kontakt med dig;
- Gennemgå vores ordrer for potentiel risiko eller svig; og
- Når det stemmer overens med dine indstillinger du har delt med os, leverer vi dig oplysninger eller reklamer relateret til vores produkter eller services.

Vi benytter Enhedsoplysninger som vi indsamler til at hjælpe os til at kunne spotte potentielle risiko eller svig (specielt, din IP adresse), og for mere generelt at kunne forbedre og optimere vores website (for eksempel ved at generere analyser omkring hvordan vores kunder navigerer og interagerer med websitet, og for at kunne belyse succesen af vores markting og reklame kampagner).

Deling af dine personlige oplysninger
Vi deler dine Personlige Oplysninger med tredjepart for at kunne hjælpe os med at benytte din Personlige Oplysninger som beskrevet herover. For eksempel, benytter vi Shopify til er køre vores online butik -- du kan læse mere omkring hvordan Shopify benytter din Personlige Oplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi benytter også Google Analytics til at hjælpe od med at forstå hvordan vores kunder benytter websitet -- du kan læse mere omkring hvordan Google benytter din Personlige Oplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også fra-bede dig Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til sidst, vi deler måske også dine Personlige Oplysninger for at kunne overholde gældende lovgivning og regulativer, for at kunne besvare en stævning, rensagningskendelse eller anden lovmæssig anmodning vi modtager, eller for at kunne beskytte vores egne rettigheder.

Adfærdsbestemt reklame
Som beskrevet herover, benytter vi dine Personlige Oplysninger til at kunne levere dig en målrettet reklamering eller marketings kommunikation som vi mener er i din bedste interesse. For flere oplysninger omkring hvordan målrettet annoncering fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiative’s (“NAI”) undervisnings side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fra-bede dig målrettet annoncering ved at benytte linksene herunder:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Yderligere kan du fra-bede dig visse af disse services ved at besøge Digital Advertising Alliance’s frabedelses portal på: http://optout.aboutads.info/.

Spor mig ikke
Venligst være opmærksom på at vi ikke modificerer vores websites dataindsamling samt brug når vi ser et Spor Mig Ikke (Do Not Track) signal fra din browser.

Dine rettigheder
Hvis du er EU Borger, har du ret til adgang til din Personlige Oplysninger som vi holder omkring dig, samt at kunne anmode om at dine Personlige Oplysninger bliver korrigeret, opdateret, eller slettet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kontakt os da venligst via nedestående kontaktoplysninger.

Yderligere, hvis du er EU Borger, gør vi opmærksom på at vi benytter dine oplysninger til at gennemføre kontrakter vi må have med dig (for eksempel hvis du placerer en ordrer via websitet), eller for at forfølge vores legitime forretningsinteresser listet herover. Yderligere, vær venligst opmærksom på at dine oplysninger vil blive sendt ud af EU, henholdsvis til Canada og USA.

Opbevaring af data
Når du lægger en ordre via websitet, vil vi gemme dine Ordre Oplysninger for vores behandling medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.

Ændringer
Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden for at kunne belyse, for eksempel, ændringer for vores praktiseringer eller for andre operationelle, juridiske eller regulative årsager.

Kontakt os
For mere information omkring vores privatlivs praktisering, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at klage, venligst kontakt os via email på info@nobleride.dk