Nyeste
tendenser

Hos Noble Ride kan du følge med i de nyeste tendenser indenfor rideudstyr og sadler.

Historien

Gennem etableringen af Noble Ride i 2015 udlever jeg min drøm om at kombinere min hobby og passion for heste med mit arbejde. Firmaet har base i Hørsholm, hvor jeg bor og har mit værksted. Men det er på landevejene og på hestepensionerne at jeg bruger mest tid. I den store varevogn, der er indrettet med plads til 36 sadler og en lille butik, har jeg altid et spændende udvalg af rideudstyr og tilbehør afstemt efter årstiderne. Her på siden er et større sortiment af varer, der løbende udvides. Vores sponsorrytter Maria Kjærgaard og jeg bestræber os på at teste og udvælge kvalitetsprodukter, gerne med fokus på bæredygtighed.

Jeg forhandler derfor også både nye og brugte kvalitetssadler. Søger du en ny sadel, kan jeg tilbyde at tage din brugte sadel i kommission. Tit kan en anden rytter få meget glæde af at genbruge den. Mange benytter sig af denne service, som du kan læse mere om under punktet sadelservice, så vi har altid mindst 100 sadler på lager, så der skulle være nok at vælge imellem. Søger du noget, du ikke lige finder på siden, er du altid velkommen til, at kontakte mig.

Jeg er selv aktiv dressurrytter, og har pt. to heste sammen med min mand, der er træneruddannet Gaugain af Bækkeskov e. EstabanXX og Canal Firfod e. Angrib Firfod / Schwadroneur fra 2008. Det lille team lægger villigt ryg og viden til, når jeg afprøver nye sadelmodeller og udstyr. For mig er det vigtigt, at kunne stå 100% inde for det jeg sælger.

Jeg er uddannet Qualified Saddlefitter af Society of Master Saddlers i England. Nogle af jer vil måske huske mig fra min tid i Heri Rideudstyr, hvor jeg i 9 1/2 år kørte som sadelsælger. Jeg har siden opsøgt al tilgængelig faglig information om sadler og sadeltilpasning, deltaget i supplerende kurser og besøgt de fabrikker, der producerer mine sadler, for at sikre højest mulig kvalitet i mit arbejde. Det er mit mål hele tiden at udvikle mig, og holde mig opdateret.

Ikke to heste eller ryttere er ens og derfor, er det vigtigt at kunne tænke kreativt, for at finde den bedste løsning for den enkelte equipage. Jeg prioriterer et højt serviceniveau, fordi jeg som rytter ved, hvor vigtigt det er, at ens hest fungerer optimalt.

Jeg kører over hele Sjælland med den mobile butik, men fanges nemt ml. 9.00 - 16.00 på 2970 2027, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale tid til sadelbesøg. Send også gerne en mail på info@nobleride.dk.

Mød vores team

Tine Søderlund Philipsen

Ejer & Saddle Fitter i Sadelbussen

Maria Kjærgaard

Social Media & Sponsorrytter

Jimmy Rittenborg

Web Engineer & Shopify Partner, Rittencom

Isabel Willumsen

Store Management & Lager

Molly

Bodyguard & Mascot i Sadelbussen

Noble Ride

Folehavevej 19 st. th,
2980 Hørsholm, Danmark

Hovedlager
Fortovsafhentning, efter aftale.
Lørdag & Søndag, lukket.

Sadelbussen
Kører på hele Sjælland, efter aftale.

For aftale ring +45 2970 2027
Hverdage, 09.00 - 16.00

Hent rutevejledning