Sponsorrytter Thilde Rude Hare

Sponsorrytter Thilde Rude Hare

Thilde Rude Hare - Sponsorrytter, Noble Ride

Kære alle
Jeg hedder Thilde Rude Hare og er 13 år gammel.
Jeg har min egen pony Morgensterns Dakar, som er en 8 √•rs tysk sportspony. Derudover har jeg v√¶ret s√• heldig at f√• lov til at l√•ne verdens s√łdeste pony Vaseh√łjs Kashi, som er 14 √•r gammel. Kashi har g√•et rigtig mange st√¶vner b√•de nationalt og internationalt ,s√• han er en rigtig god l√¶repony for mig.
Jeg er dybt taknemmelig for at få lov at låne og ride en så god pony :)
Vi har hestene hjemme, da b√•de min mor og lilles√łster ogs√• rider. Min far er verdens bedste opbakker. Han s√łrger for, at alt dette kan lade sig g√łre for os tre t√łser.
Uden denne store opbakning jeg har fra hele min familie ville det være svært at ride så meget, som jeg får lov til.
Jeg rider undervisning to gange om ugen hos verdens bedste træner, Jette Nevermann. Jeg startede hos Jette i december måned 2016.

Sportspony, Morgensterns Dakar

Siden er det g√•et ekstremt st√¶rkt, jeg har netop redet DM for hold, hvor vi endte som nr 6 ud af 36 hold. Det var nok det sjoveste st√¶vne jeg har v√¶ret med til, med super god, seri√łs ridning og masser af fest og ballade (vores hold vandt udkl√¶dningskonkurrencen).
Min hverdag går meget med skole og ridning. Jeg rider dressur ca. 4 gange om ugen på hver af ponyerne ,derud over får de en hel fridag, en longedag og en turdag. Til mit næste stævne skal jeg ride PRI, PRT og PRM på begge ponyer.
Mit mål for næste år er at blive klar til at ride Ecco cup og individuelt DM :)
For at alt dette kan lade sig g√łre kr√¶ver det selvf√łlgelig en masse opbakning. Derfor er jeg ekstremt glad for at Nobleride har valgt at sponsore mig.
Nobleride¬†s√łrger for, at mine ponyer altid er tip top shinet i det bedste udstyr, og de bliver passet og plejet med de bedste plejeprodukter p√• markedet.
Blandt mine favoritter kan jeg nævne hov - og pelspleje fra Carr & Day & Martin.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives