Trist og slidt vinterpels

Alle vil gerne undgå, her i vintertiden, at hestens flotte pels bliver slidt! … men det er desværre for sent at give en undertrøje på, når hårene først er slidt af. Det der virker bedst er, at pleje hestens pels, ved for at sørge for, at hesten er dækket ind med B-vitamin. Hos Noble Ride har vi selv testet EnerG fra NAF, som er rig på jern, men også indeholder kobber og zink. Kombinationen af disse næringsstoffer er gavnlig til at styrke hestens immunforsvar, men kan også anvendes under stævner eller ved effektiv træning. Mine heste (Selv de kræsne Walino og Santa Fe) synes EnerG smager lækkert:)

http://nobleride.dk/collections/plejemidler/products/naf-energ

Næste vigtige skridt er sadellejet! Jeg oplever ofte, når jeg er ude og undervise, at ponyerne og hestene er slidt i sadellejet eller ved gjorden – mit bedste råd er lam! Det vi ser, er ofte at kanten af underlaget bag ved sadlen slider pelsen på grund af friktion.

http://nobleride.dk/collections/sadeltilbehor/products/le-mieux-lamme-gjordbeskytter?variant=1241658456 & http://nobleride.dk/collections/sadeltilbehor/products/le-mieux-lamme-pad?variant=1199863900

For at forebygge dette, eller når skaden er sket, så kan man placere lammeskindet nederst – altså direkte mod hestens ryg. Præcis ligesom lammeskindet til gjorden er fantastisk mod gjordsår og den sarte hud mellem gjord og skulder. Husk at lammeskindspads har størst effekt, når de er nye og ’fluffy’, altså hvis i har et ældre lammeskindspad vil det ikke have den samme trykfordelene effekt som et nyt lammeskind.

Det sidste super trick er det innovative gelepad fra Acavallo, der forhindrer sadlen i at glide frem eller rutsje rundt.


http://nobleride.dk/collections/sadeltilbehor/products/acavallo-neutralt-gelpad

Jeg kan se, at geleunderlaget er godt til mange heste, da det ikke optager lige så meget plads under sadlen som lammeskindet og geleunderlaget er også med antiskrid. Det skal også gerne placeres direkte mod hestens ryg for at opnå størst effektJ Jeg håber i kan drage nytte af disse produkter og I må meget gerne skrive jeres oplevelser på vores Facebook side https://www.facebook.com/nobleride.dk/ - det er altid spændende at høre tilbagemeldinger!!


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post