Maria Kjærgaad; Derfor bruger jeg Mink Horse luksus bandageunderlag

Jeg bruger stort set altid bandager, n√•r jeg rider til daglig. Jeg synes, at de giver en bedre og mere ensartet st√łtte om hele benet i forhold til gamacher, ogs√• er de samtidigt bl√łde for hestens ben. Derudover s√• ser det bare rigtig godt ud med bandager! N√•r jeg har travlt bliver det dog kun til bandager p√• forbenene og s√• gamacher p√• bagbenene.¬† ¬†

 

N√•r jeg l√¶gger bandager p√•, s√• bruger jeg altid bandageunderlag under. Det er ogs√• selvom jeg bruger fleecebandager. Det giver en mere st√łdabsorbering effekt, og bandageunderlagene beskytter rigtig godt imod slag fra hestens egne ben. Med bandageunderlagene undg√•r man ogs√• trykskader p√• hestens ben. Jeg synes dog at mange bandage underlag¬†er¬†lidt for¬†tynde og efter¬†man har brugt dem¬†nogle gange, s√•¬†virker det som om den st√łdabsorberende effekt er v√¶k.¬†¬†

Mink horse har udviklet nogle nye bandageunderlag, som jeg er meget begejstret for :)¬†De er fremstillet med et fyld af "High Density Memory Foam". Dette materiale medvirker til en bedre trykfordeling og st√łdabsorbering end almindelige bandageunderlag.

 

De er virkelig smarte, da de går ned over hestens hov, så de giver ekstra beskyttelse. Jeg bruger normalt klokker til hestenes forhove, men med bandageunderlagene slipper man for at bruge klokker. Samtidigt er der ingen klokke, der sidder og eksempelvis irriterer hestens kode. Det materiale der går ned over hoven er lavet af smuds- og vandafvisende forstærkningsmateriale på yder- og indersiden. Derfor er det langt mere slidstærke i forhold til de almindelig store bandageunderlig.

Jeg bruger str. M til forben og str. L til bagben, på mine heste, der er ca 170 cm i stang. Underlagene bruger jeg sammen med Le Mieux Polo bandager i fleece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives