Maria Kjærgaad; Derfor bruger jeg Mink Horse luksus bandageunderlag

Jeg bruger stort set altid bandager, når jeg rider til daglig. Jeg synes, at de giver en bedre og mere ensartet støtte om hele benet i forhold til gamacher, også er de samtidigt bløde for hestens ben. Derudover så ser det bare rigtig godt ud med bandager! Når jeg har travlt bliver det dog kun til bandager på forbenene og så gamacher på bagbenene.   

 

Når jeg lægger bandager på, så bruger jeg altid bandageunderlag under. Det er også selvom jeg bruger fleecebandager. Det giver en mere stødabsorbering effekt, og bandageunderlagene beskytter rigtig godt imod slag fra hestens egne ben. Med bandageunderlagene undgår man også trykskader på hestens ben. Jeg synes dog at mange bandage underlag er lidt for tynde og efter man har brugt dem nogle gange, så virker det som om den stødabsorberende effekt er væk.  

Mink horse har udviklet nogle nye bandageunderlag, som jeg er meget begejstret for :) De er fremstillet med et fyld af "High Density Memory Foam". Dette materiale medvirker til en bedre trykfordeling og stødabsorbering end almindelige bandageunderlag.

 

De er virkelig smarte, da de går ned over hestens hov, så de giver ekstra beskyttelse. Jeg bruger normalt klokker til hestenes forhove, men med bandageunderlagene slipper man for at bruge klokker. Samtidigt er der ingen klokke, der sidder og eksempelvis irriterer hestens kode. Det materiale der går ned over hoven er lavet af smuds- og vandafvisende forstærkningsmateriale på yder- og indersiden. Derfor er det langt mere slidstærke i forhold til de almindelig store bandageunderlig.

Jeg bruger str. M til forben og str. L til bagben, på mine heste, der er ca 170 cm i stang. Underlagene bruger jeg sammen med Le Mieux Polo bandager i fleece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post