Neue Schule Turtle Top Flex

Så er vi endelig klar til at byde jer alle velkomne til vores lille blog, hvor de to dressurryttere Maria Kjærgaard og Julie Lind samt militaryrytteren Victoria Hjortnæs løbende vil opdatere med gode råd om alt fra ridning og træning til rideudstyr og hestens pleje.

Denne gang bliver focus lagt på biddets virkning i hestens mund, idet Neue Schule har lanceret biddet Turtle Top Flex. Biddet er lavet i det unikke Salox Gold materiale, der ekstremt hurtigt varmes op i hestens mund. Det gør at hesten hurtigere accepterer biddet.

Den helt specielle opbygning i dette tredelte bid, hvor midterleddets form er inspireret af et skildpadde skjold, giver en meget stabil fornemmelse for hesten. Julie prøvede biddet på alle sine heste og fortæller her: "Det nye Turtle Top bid fra Neue Schule lå godt i munden på min uddannede Grand Prix hest Walino, som er meget sensitiv. Det gav Walino ro i munden og en dejlig stabilitet, så jeg kunne indvirke med god accept fra starten af! Selv de mindre uddannede heste jeg bruger biddet til, er glade for at gå med det og fælles for dem alle er at de hurtig fik flot læbestift☺ Til de mindre uddannede heste gav det en god ligeudretningsfølelse og ro i munden, så de tager fint imod direktioner. Mastermind var også glad for biddet som det kan ses på billedet, dejligt med nyt innovativt trensebid!"

  

 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post