Anmeldelse af PS Flying Change Deluxe af sponsorrytter Julie Lind

Nu har jeg redet med den lækre trense Flying Change Deluxe fra PS of Sweden i 1 1/2 måned og er utrolig glad for den

5 stjerner herfra ***** 

Det er i hverdagen man sætter pris på de små detaljer, som gør det hele nemt både for hesten og rytteren. For eksempel, er det en stor fordel for rytteren, at der ikke er en kæberem, som også skal lukkes. Det giver mindre arbejde når man sadler op og af, men bestemt også når man pudser.

En anden smart ting for rytteren, er pandebåndet med klik funktionen!! Det er så lækkert, for så rider jeg til hverdag bare med det almindelige pandebånd og når vi så skal i byen - så klikker jeg lynhurtigt og nemt 'bling-bling' pandebåndet på. På den måde bliver de flotte dyre pandebånd heller ikke slidt, så man kan passe godt på dem. Det lille næsebånd har også sin egen rem forrest på det store næsebånd, så det er også nemt at tage af. Det store næsebånd er med tilbagetræk, som har en blød luftpude, som fordeler trykket og det er virkelig blødt og lækkert for hesten. 

Det har ikke en gang, slidt nogle hår af nogle steder på hesten, hvilket jeg oplever andre trenser gør. Det er næsten en selvfølge at den anatomiske, brede, store og bløde nakkestøtte er fantastisk for hesten og det ligger rigtig godt - uden at være for løst eller for stramt. 

 

I tøjlerne er der små elastikker indbygget i lukningen, som giver en blød tøjlekontakt og må igen være rart få hesten med lidt elasticitet. Jeg har bestilt tøjler med læder på den ene side og gummi på den anden, så de er nemme at holde på, uden at glide ud af hånden. 

Så synes jeg, den er pæn og det er smart at alle spænderne er sorte, så man ikke har problemet med at skulle matche enten med sølv eller gyldne bidringe.

Husk at biddet skal placeres KUN i læderstroppen i lukningen og kæberemmen skal anvendes på trensen når der rides stævne.

Helt klart en trense som er sine pris værd, til gavn for både hest og rytter!

Det er en flot og lækker trense og i kan se den her 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post