NAF tilskudsprodukter

Military-rytter Victoria Hjortnæs, fortæller her om brug af elektrolytter og energibooster i forbindelse med militarystævne.

Når heste arbejder eller når det er meget varmt regulerer de deres kropstemperatur ved at svede. Sveden binder de væsentlige kropssalte natrium, kalium og magnesium. Tilføres de ikke i rigelig mængde igen, kan manglen medføre på disse træthed og i værste fald skader på muskler og knogler.

Ved et militarystævne er især terrændelen hårdt for hesten, det er derfor nødvendigt at hesten er i topform og ikke mangler noget, så den kan præstere optimalt. Det er derfor meget vigtigt, at man som militaryrytter husker at give sin hest elektrolytter i forbindelse med stævner, konditionstræning eller evt. transport, som også tit er en situation hvor hesten stresser op og sveder en del.
Comtesse og jeg har haft glæden af at teste produktet Electro Salts fra NAF, som indeholde de væsentlige salte natrium, kalium, calcium, chlorid og magnesium. 

Produktet NAF EnerG shot er også et produkt som jeg har haft gavn af, når jeg er til stævne. Det er en ernæringsmæssig blanding af aminosyrer og jern, som er med til at give hesten energi og øget produktion af røde blodlegemer. Jeg giver selv Energ shotet inden terrændelen til stævne, men det kan også sagtens bruges, hvis man skal til andre konkurrencer end military, og synes at ens hest kan have behov for ekstra energi. 

I sidste weekend var jeg selv til military stævne i Gärds i Sverige, hvor jeg fik en 2. Plads i CNC1*. Ved hjælp af Energ shotet og Electro Salts havde Comtesse lige det ekstra energi der skulle til for at nå idealtiden i terrænet, og hun kunne samtidig holde fokus hele turen rundt. Dagen efter kunne jeg bestemt ikke mærke, at hun lige havde været til et stort stævne. Hun var frisk og velgående.

NAF sponsorer blandt andet også det britiske landshold.

Besøg os på Roskilde Dyrskue 5-7 juni, hvor hele sortimentet fra NAF vil være at finde. 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post