Maria Kjærgaard

Jeg er også 26 år og begyndte at ride for 20 år siden, på den lokale rideskole. Senere voksede min interesse for dressur, og jeg har siden da selv uddannet mine ponyer/heste. Jeg sætter stor pris på det daglige arbejde med hestene, og jeg synes det er sjovt og spændende at følge deres udvikling.

Jeg har i øjeblikket to heste: 
Le-Mano; e. Bøgegården Lantano er uddannet til Grand Prix.
Horsebo Ventil; e. Zardin Firfod er uddannet til Prix St George, godt på vej mod Grand Prix. 

I 2011 red jeg min første Grand Prix. Det har været min helt store målsætning siden jeg fik min første hest. I årene efter min debut, fik jeg en masse gode oplevelser og erfaring i GP klasserne på min egen hest Le-Mano og Victor Langholt i Danmark og Sverige. Jeg red i 2012 DM i U25 Grand Prix og blev nr. 5 på min egen hest Le-Mano. Det samme år blev jeg nr. 3 i U25 Grand Prix til Ecco Cup finalen på Victor Langholt. 

I 2013 skulle jeg ride DM i dressur for senior for første gang på Victor. Det glædede jeg mig virkelig meget til. Uheldigvis kom jeg til skade med en 4 års hest 3 uger inden DM, og brækkede ryggen alvorligt. Imod alle odds er jeg i dag i sadlen igen.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post