Handels- og leveringsbetingelser

Ekspedition
For langt de fleste varer bestilt på Nobleride.dk er leveringstiden 2-5 hverdage. Skulle En vare være i restordre, fremsendes besked via e-mail, eller du kontaktes pr. telefon hurtigst muligt. 

Alle priser på www.nobleride.dk er anført i DKK inkl. moms. Alle priser er dagspriser og de opdateres løbende.

Der tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Betaling
nobleride.dk kan du gebyrfrit betale med følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Visa Electron og American Express.

Du kan også vælge at betale ved bankoverførsel til Nordea reg. 2150 kontonr.: 8981919468.
Eller for beløb under kr. 2000,- bruge Mobile Pay på nr. 2970 2027


Fragt
Pakker sendes med GLS eller Post Danmark, og prisen for forsendelse uden omdeling er kr. 50,00 og med omdeling kr.70,00. Enkelte varer kan falder udenfor ovenstående takster. Det gælder særligt tunge eller store forsendelser. Vi sender fragtfrit ordre over kr 600,- og på mindre ordre kan du altid spare forsendelse gebyret ved at afhente varen i sadelbussen. Følg os på Facebook, for at se den daglige rute, men husk altid at ringe eller skrive på forhånd, hvis du ønsker denne løsning.

Vi gør opmærksom på, at varer til lande udenfor Danmark bliver pålagt gældende fragt, kontakt os evt for info. Varer til ikke-EU lande bliver pålagt fortoldning. Dette vil blive opkrævet særskilt når ordren er afgivet.

I øvrigt gælder følgende:
30 dages fuld returret og bytteret fra den dag varerne modtages. Er der tale om varer med tryk eller specialfremstillede varer, bortfalder returretten.

Varerne byttes ved at sende dem retur til Noble Ride. Varen skal leveres tilbage i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelse. Den enkelte vare skal tilbageleveres i sin originale emballage. Den originale emballage er en væsentlig del af varens værdi og er dermed afgørende for, om vi kan sælge varen som ny til en anden kunde. 

Returporto betales altid af kunden. 
Ved returnering af en vare skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. 

Købet kan fortrydes ved overdragelse til PostDanmark, ved nægtelse af modtagelse eller returnering på adressen:

Noble Ride
v/ Tine Søderlund Philipsen
Folehavevej 19 st. th
2970 Hørsholm

CVR Nr. 36232633

Udover ovenstående betingelser er forbrugeraftaleloven gældende.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Reklamationer fremsendes ligeledes til ovenstående adresse.