NAF Oestress og NAF Magic - mine to yndlingsprodukter!!

Mine to yndlingsprodukter fra NAF er Oestress og Magic. Jeg har altid redet på hopper og har derfor eksperimenteret lidt med forskellige produkter, jeg vil bare sige til jer alle at 1 uge efter jeg begyndte at give hoppen Oestress, så mærkede jeg allerede tydelig effekt af det og er klart imponeret. Under ridningen blev forbindelsen roligere, imellem hest og rytter. Den hoppe, kan godt blive sur på schenklen og særligt i hendes brunst perioder, hvor jeg føler det bliver værre for hende. Tidligere, har jeg løst problemet med let arbejde eller skovture i de dage hvor hun havde det værst, men det er svært at planlægge hvis der er et stævne forude. Jeg har afprøvet Oestress for, at forhåbentlig kunne løse det nemmere og endda med god effekt, for jeg kan fortsætte min træning uden problemer når hun får Oestresss i den ellers problematiske uge!

Jeg giver ca. 25 ml. pr. dag, det vil sige, at en 1 liters flaske kan holde ca. 40 dage, men jeg ville kun anvende det i de perioder hvor det er nødvendigt  - enten ved brunst (ca. 3-5 dage) eller ved stævner, hvor man har mistanke om at, de kan blive påvirket af andre heste osv. Ifølge NAF kan der være en årsag til hoppens humørsvingninger og det som Oestress gør, er at: ”Hjælpe hoppen med naturligt at afbalancere sin brunstcyklus ved at indvirke på årsagerne, der giver ubehag og ’humørsvingninger’”.  

 

 

https://nobleride.dk/products/naf-pro-oestress

 

Mit andet yndlingsprodukt er Magic og navnet antyder det godt nok, men det gør virkelig en stor forskel for mig og de heste jeg har haft i ridning! Det anvendes selvfølgelig til stævner, hvor jeg oplever en mere koncentreret og fokuseret hest, der bliver under mine hjælpere. Til gengæld har jeg også brugt Magic til yngre heste, som skal lære at gå i skoven eller trænes på andre baner – hvor man ved vigtigheden i at de får en god oplevelse!! Selvom, det er lidt fjollet så passer mottoet altså meget godt: ”Når alt andet fejler, prøv lidt Magic” J Med en Michellino-Schwadroneur hest hele min ridekarriere, har jeg afprøvet ALLE produkter også i dobbelt dosis… SÅ det her er der klart størst effekt af og er det jeg altid anbefaler til mine ryttere..

 

 

https://nobleride.dk/products/naf-magic-pulver

 

Jeg håber der er andre af jer som vil afprøve produkterne og det kunne være interessant, hvis i vil videregive jeres oplevelser til os? Det er jo selvfølgelig op til den enkelte hest, men forhåbentlig oplever i lige så stor succes med produktet som mig.

 

 

 

 


1 kommentar


  • Karin LIldholdt

    Hej
    Jeg er lige begyndt at give min hoppe en smule Oestress, og det hjælpe ihvertfald👏👏men det var lidt svært at få hende til at spise det, nu blander jeg det i Mash og så elske hun det❤️ Så det gør jeg også😂😂


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes inden de udgives

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post